Підказки та поради

Інформаційні статті

Крім надання професійних послуг, ми також збираємо актуальну інформацію та надаємо корисні поради для населення та бізнесу щодо проведення ремонтних робіт чи замовлення будівельних послуг в спеціалістів. З нами буде легко отримати відповіді на всі питання, дізнатись цікаві лайфхаки, а також навчитись сприймати всю інформацію правильно, а подекуди й навіть самостійно розібратись в новій для себе будівельній справі. Приємного перегляду!

З чого варто почати ремонт?

Які асоціації у вас викликає слово ремонт? Більшість людей говорять, що це довго й дорого. Проте сьогодні ми вам розкажемо як зробити ремонт швидко та якісно, на чому можна економити, а на чому навпаки заощаджувати не варто. 

Вирішіть який ремонт вам потрібен

Існують два види ремонту: косметичний та капітальний. Залежно від того, які саме завдання ви ставите перед собою, буде й різниця у процесі виконання робіт. Щоб правильно і максимально вдало визначити всі цілі, деталізуємо та розберемося в різниці цих двох видів ремонту.

Косметичний ремонт

Це ремонт без внесення кардинальних змін у плануванні приміщення. До косметичного ремонту відносяться такі зміни як:

1. Фарбування стін та обклеювання їх шпалерами.
2. Фарбування батарей та труб.
3. Фарбування вікон та дверей.
4. Заміна покриття підлоги.

Часто такий ремонт роблять без наймання працівників, а власноруч. Звісно, по вартості він буде дешевший ніж капітальний. 

Капітальний ремонт

Це поліпшення або відновлення стану споруд. Аби зробити такий ремонт потрібні добре навчені робітники. До капітального ремонту відноситься:

1. Заміна сантехніки.
2. Заміна дверей і вікон.
3. Установка нових труб (каналізаційних та електромереж)
4. Вирівнювання стін і стель.
5. Монтаж плінтусів.
6. Заміна статі.  

Оберіть дизайн інтер'єру, складіть список потрібних речей та підрахуйте витрати

Використовуємо Сучасні технології

1. За допомогою комп'ютерних програм можна зробити проект вашого дому. Вирішіть де будуть розташовані меблі, техніка та розетки. Обирайте такі кольори будинки, що швидко не набридають, адже ремонт це річ, яка повинна служити роками. А також аби перевірити чи поєднуються бажані кольори, робіть їх на проекті відразу. Також не забувайте про елементи декору, адже вони роблять вашу оселю більш затишною.

Економимо там де можна

2. Складіть список речей, які вам потрібні (інструменти та матеріали, меблі, елементи декору, технічне обладнання). Матерiали краще купувати з невеликим запасом. Аби краще розпорядитись бюджетом запишіть біля товару ціну і підрахуйте скільки витратили. Звісно економія - це добре, проте варто пам'ятати, що на сантехніці, електриці та опаленні економити не припустимо.

Наймаємо професійних спеціалістів

3. Також немало важливо знайти хорошого спеціаліста, який точно знається у своїй справі. Від цього напряму залежить якість та швидкість виконаних робіт, а також термін їх служби опісля завершення ремонту. Пам'ятаємо й про те, що косметичний ремонт сповна можливо зробити самотужки. Але для капітально ремонту дуже варто наймати працівників, які зроблять це набагато краще і якісніше!

З якої кімнати варто почати зміни?

Експерти радять починати ремонт у найбільш віддалених від вхідних дверей кімнатах (санвузли чи кухня). Це все допоможе залишити інші кімнати чистими та можливими для нормального життя. А на кінець залишити коридор. Фахівці рекомендують починати ремонт з найбільш брудних робіт (заміна вікон та дверей, проводка, розетки, ремонт стін, стелі та підлоги, зварювання), а закінчувати чимось легшим (установка підлогового покриття, обклеювання стін шпалерами або фарбування, фарбування стелі).

CRM-форма з'явиться тут

Наші Контакти

Для зв'язку з нами зателефонуйте по одному із наших телефонів або заповніть Форму та ми Вам зателефонуємо.

Наші Телефони

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.