Актуальне сьогодні

Ґрунтова суміш - грунтовка

Грунтова суміш - вид лакофарбових матеріалів, який наноситься базовим шаром для захисту та збереження матеріалу. Відіграє важливу роль у підготовці поверхні для подальших малярських робіт. Сучасний виробник ЛФМ завжди має широкий вибір грунтовок для різних завдань та типів поверхонь.


Навіщо використовувати грунтовку?

Використання грунтів збільшує термін експлуатації поверхні та забезпечує високий рівень зносостійкості декоративного покриття.

Грунтові суміші використовують для:

  • міцного зчеплення (адгезії) основи з фінішним покриттям;
  • зміцнення основи, позбавлення її пористості;
  • запобігання відшаровуючого ефекту;
  • зменшення витрат декоративних матеріалів - оскільки грунт закриває пори основи, фарбі немає куди вбиратися.
Вибрати якісні грунтові суміші та інші лакофарбові матеріали можна за посиланням https://tophim.com.ua/.


Різновиди грунтів

На сучасному ринку лакофарбових матеріалів існує багато різних типів грунтовки, які різняться за їх призначенням та функціями.

Найбільш популярними видами є:


Глибокого проникнення 

№1

У складі мають активні компоненти, що з легкістю проникають всередину пористої основи на 5-7 мм. Забезпечує скріплення зсередини. Найчастіше цей вид використовують при роботі з бетоном, цеглою та штукатуркою.

Антигрибкова

№2

Фунгіцидні добавки в цьому виді грунтової суміші протистоять появі грибка, цвілі та розмноженню інших бактерій. Цей вид використовують у приміщеннях з підвищеним рівнем вологості: ванна кімната, підвал, біля басейну тощо. 

Антикорозійна

№3

Використовується на металевих поверхнях, які піддаються впливу навколишнього середовища. Створює стійке та міцне покриття, заповнює мікротріщини та запобігає появі корозії та іржі. Певні види антикорозійних грунтовок (перетворювачі) можуть боротися з уже наявною іржею. 

Герметизуюча

№4

Використовуються в якості ізолюючої основи з функціями герметика. Підходить для використання у ванній кімнаті, душовій кабіні, басейні тощо для гідроізоляції особливо чутливих до вологи ділянок. Цей вид грунтової суміші є міцним, стійким до перепадів температур та вологи. 

Універсальна

№5

найбільш поширений вид грунтовки, адже підходить для будь-яких типів поверхні, для внутрішніх та зовнішніх робіт та відповідають всім перерахованим вище характеристикам.


Під час вибору грунтовки зверніть увагу на

  • Якість продукції - переконайтесь, що товар відповідає всім необхідним стандартам.
  • Тип поверхні, яку Ви будете обробляти.
  • Умови експлуатації - рівень вологи, вплив атмосферних явищ та інше. Все це напряму впливає на вибір грунтової суміші.
  • Функції, які має виконувати грунтовка.


Сучасний вибір грунтовок вражає своєю різноманітністю, тому Ви можете обрати ідеальний варіант під Ваші потреби та будь-який тип поверхні.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.