Популярне питання

Пошук роботи на Jooble

Зміна місця праці - це завжди хвилюючий процес. Ставитись до таких змін треба з холодним розсудком, та опиратися на деякі правила. Будь-яка вакансія потребує співвідношення досвіду та вимог роботодавця, будь-то "Робота екскаваторщик" або керівна посада. Сьогодні існує велика кількість сервісів для пошуку роботи, і звісно, одним із найпопулярніших є Jooble. Пропонуємо розглянути дану платформу більш детаьніше та дамо кілька порад, як краще за все займатись пошуком потрібної вакансії.

Перше, що потрібно зробити, це створити хороше резюме. 


ТОП питання

Як правильно зробити резюме на Jooble?

Без наявності власного резюме знайти роботу дуже складно. Це своєрідна візитівка людини, де вказана головна інформація для роботодавця. Головні вимоги до резюме:

  • Текст повинен бути чітко структурований та інформативний.
  • Ніяких граматичних помилок.
  • Бажано, щоб резюме було не більше двох сторінок.
  • Обов’язково вказується дата народження, місто проживання, освіта, досвід попередньої роботи, професійні навички, рекомендації. 
  • Чіткість та зрозумілість. Якщо ви шукаєте вакансію шофера, то пишіть про це в своєму резюме першочергово. Відповідно вам будуть пропонуватись сервісом потрібні пропозиції із розділу "робота водій" і ніяких інших. Це значно зекономиь ваш час на перегляд пропозицій та дасть максимально позитивний результат під час пошуку роботи.


Процес пошуку потрібної вакансії

Активний пошук роботи

Постійний контроль та оновлення інфомації про себе

Для того, щоб отримати гарну роботу, не завжди достатньо просто викласти резюме на сайт (якщо ви не найкращий спеціаліст в окремій сфері). Пошук може вестись на багатьох ресурсах. Резюме потрібно постійно оновлювати, щоб воно було завжди зверху, так роботодавці побачать, що пропозиція для вас зараз актуальна. Вибрати вакансію можна самостійно, для цього реагуйте на нові, ті, які в топі або гарячі, котрі підходять саме вам. Можна не тільки відправити резюме, а й подзвонити.

Відправка резюме та співбесіда

Перед відправкою свого резюме, дуже ретельно читайте зміст вакансії. Роботодавці ретельно прописують власні вимоги до працівників, необхідний досвід та навички. Ні в якому разі не бійтесь відмов, для того, щоб знайти класну роботу, потрібно відправити десятки резюме, та відвідати безліч співбесід. Якщо вам запропонували роботу, обов’язково поцікавтесь інформацією про компанію, скільки років вона на ринку, яку сферу послуг або товар надає. Почитайте відгуки людей, які в ній вже працювали. Йдучи на співбесіду треба чітко розуміти чого чекати від роботодавця.

Пошук нової роботи – це завжди нові можливості для розвитку. Не втрачайте час, поки шукаєте вигідну пропозицію, можна записатись на курси підняття кваліфікації, або слухати вебінари, які корисні для вашої професії. Зміни в житті завжди відбуваються на краще. Щоб підготуватись до співбесіди, прочитайте цікаві статті на цю тему, наприклад дізнайтесь про правила самопрезентації або як говорити про себе впевнено та переконливо. Не забувайте проводити більше часу з близькими, відпочити, та з новими силами знайти роботу своєї мрії!


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.