Популярна тема

ТОП ОБМІННИКІВ КРИПТИ ОНЛАЙН

Торгівля криптовалютами — один із найцікавіших напрямків для діяльності з метою отримання стабільного доходу. Використання саме цифрових валют як фінансового активу раціонально внаслідок того, що цінність цього виду грошей змінюється виключно шляхом зміни попиту та пропозиції на ринку. Тобто застосовуються лише комерційні методи регулювання вартості всіх криптовалют, включаючи юсдт, біткоїн, лайткоїни, нео, ефір, солану та інші.

Щоб отримувати прибуток з мінімальними ризиками, необхідно мати відповідні інструменти, оскільки безпосередньо провести транзакцію з обміном крипти на фіат або навпаки не вийде. Тому і потрібно залучати посередників, які надають такі послуги. Найкраще рішення, попри те, що існують інші варіанти, — криптообмінник Тернопіль. На надійній платформі, яка надає послуги саме у такому форматі, є можливість постійно проводити угоди, отримувати очікуваний прибуток максимально швидко та безпечно.

Вибір криптовалютного обмінника

На що звернути увагу?

При виборі такого сервісу, щоб купити usdt, важливо враховувати низку умов, включаючи:

  • принципи роботи компанії;
  • фінансові умови;
  • робота служби підтримки;
  • способи та швидкість проведення транзакцій;
  • практичність інтерфейсу платформи;
  • наявність додаткових послуг для заробітку;
  • загальна кількість послуг.

  • Усі чинники розглядаються у комплексі, оскільки недоліки навіть в одному пункті навряд чи перекриються перевагами інакших. Доведеться все ж шукати інший криптовалютний обмінник, який ідеально підходитиме під всі вимоги.


    Принципи роботи компанії

    Попри те, що криптовалютний сектор сам по собі не регулюється на державному рівні будь-якої країни, компанії, які надають послуги з обміну валют, мають здійснювати офіційну та легальну діяльність. Тобто обмінник валют, який привернув увагу, має бути присутнім у державному реєстрі, мати ліцензії від відомих на міжнародному рівні регуляторів.

    Усі заявлені умови мають бути прозорими та чесними. Щоб переконатися в цьому, можна скористатися інформацією на моніторингових сайтах та тематичних форумах. У першому випадку цінну інформацію викладають експерти, у другому — свої відгуки залишають конкретні користувачі обмінника криптовалюти онлайн.


    Фінансові умови та кількість послуг

    Зазвичай, ті, хто торгують криптовалютами, використовують різні варіанти грошей. Причому це цифрові та електронні, фіатні. Тому необхідно одночасно зорієнтуватися, якою кількістю валютних пар можна оперувати у межах конкретного сервісу. Чим більше пропозицій — тим краще, щоб унеможливити ризик втраченого прибутку.

    Проте варто перевірити ще один нюанс — фактичне фінансове забезпечення по всіх заявлених послугах. Компанія, яка працює у сфері обміну валют, має мати серйозні грошові запаси в резерві по кожній валюті, що є в переліку. Тільки в такому випадку кожен клієнт може розраховувати, що транзакція на його запит буде проведена без затримок.

    Далі необхідно зорієнтуватися у тому, наскільки фінансово рентабельною буде кожна угода. Для цього виконується оцінка:

    • загального валютного курсу за напрямами, що цікавлять;
    • комісії системи.
    Комісія може бути виражена в окремому фіксованому відсотку або закладена у загальний валютний курс, коли відображається як 0%. І той, і інший варіант хороші, якщо при цьому компанія не використовує чорні методи для отримання власної вигоди шляхом прихованих комісій.


    Способи та швидкість проведення платежів

    Від швидкості та зручності проведення транзакції безпосередньо залежить прибутковість кожної угоди. Тому важливо уточнити, які способи передбачаються у конкретному криптовалютному обміннику:

    • автоматичний;
    • ручний.
    Перший варіант найчастіше використовується, забезпечує моментальну конвертацію при коректно зазначених реквізитах рахунків. Другий спосіб зазвичай використовується при великій сумі угоди або в тому випадку, коли потрібно обміняти крипту на фіат у готівці.


    Зв'язок з керівництвом компанії
    Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.