Підказки та поради

Інформаційні статті

Крім надання професійних послуг, ми також збираємо актуальну інформацію та надаємо корисні поради для населення та бізнесу щодо проведення ремонтних робіт чи замовлення будівельних послуг в спеціалістів. З нами буде легко отримати відповіді на всі питання, дізнатись цікаві лайфхаки, а також навчитись сприймати всю інформацію правильно, а подекуди й навіть самостійно розібратись в новій для себе будівельній справі. Приємного перегляду!

Актуальне питання

Як зекономити на ремонті?

Кажуть, що ремонт – це маленький землетрус. Деякі люди катастрофічно бояться починати будь-які будівельні чи ремонтні роботи, бо це довго і дуже дорого. Але насправді є можливості зекономити і при цьому зробити це так, щоб якість роботи не постраждала.

Спочатку цифри!

Ніколи не починайте ремонт, поки все чітко не прорахуєте. Звісно, можете це зробити самі, але найкраще, коли це виконає спеціаліст. Так, на 100% вирахувати, скільки ви витратите неможливо, але максимально наближену суму ви отримаєте.

Коли все буде рахувати майстер, то він підкаже без чого можна обійтися, а на чому краще не економити. Крім того, він порадить, де купити якісні і недорогі матеріали. Тільки після того як ви все вирахували, можете купувати матеріали і починати роботу.  

* До речі, завжди майте певну суму на несподівані витрати. Її теж закладіть у початковий прорахунок.

Заощаджуйте!

Так, під час ремонту складно зекономити. Але все ж можна трохи зменшити витрати на певні сегменти.

Наприклад, реально заощадити на будівельних матеріалах. Вам не потрібно купувати надто багато продукції, придбайте лише те, що було прораховано і запропоновано майстром. Матеріали, які лишаться, скоріше, всього просто будуть лежати без діла в майбутньому. До того ж, не обирайте надто дорогих будівельних матеріалів. Зупиніться на середньому ціновому сегменті. А ще можна пошукати різноманітні акції, які є в магазинах. Особливо часто таке буває у мережевих гіпермаркетах.

Економте і на інструментах. Дорогі речі для ремонту просто беріть в оренду. Але, якщо інструмент вам буде необхідний і після ремонту, то купуйте якісний і недешевий інструментарій. Він прослужить вам довго і буде гарно працювати.

Крім того, можна заощадити і на обробці стін, підлоги, стелі. Але зробити це вам допоможе хороший майстер. Він зможе запропонувати такі варіанти, які і естетичну, і технічну сторону не порушать, і при цьому не будуть дорого коштувати. Таких можливостей, до речі, є маса.

Можна спробувати заощадити на утепленні балкону. Для цього треба засклити вікна, серединку балкону обшити вагонкою або просто створити стиль лофт – пофарбувати стіни чи використати фанеру.

І, так, реально заощадити на прибиранні. Найперший варіант – самому навести лад вдома після ремонту, а не наймати клінінг. А, щоб це було робити легше, то повісьте на двері цупку тканину. Так не буде проникати пил в інші кімнати. Біля дверей простеліть вологу ганчірку, а меблі добре обмотайте, щоб не бруднились. 

* А от на майстрах краще не економити. Обирайте того, який є справді спеціалістом, бо саме він зможе допомогти вам заощадити на всьому іншому.

А на чому не економити?

Є речі, на яких ні в якому разі не можна заощаджувати. В першу чергу, це інженерне обладнання. Неякісна сантехніка, проводка, газопровід і інше – не лише будуть робити ваше життя гіршим, а можуть бути реально небезпечними. Крім того, не економте на якості матеріалів. Інакше ремонт доведеться робити щороку.

Не економте на часі і плані ремонту. Навіть якщо ваш ремонт буде тривати довго, вам головне отримати якісний результат. А план ремонту допоможе це добре реалізувати.

Не варто економити і на спеціалістах, дизайнерах, кваліфікованих майстрах. Не намагайтеся самі робити те, чого не вмієте. Бо потім доведеться однаково наймати працівника, щоб виправити всі недоліки. 

* Не варто економити і на спеціалістах, дизайнерах, кваліфікованих майстрах. Не намагайтеся самі робити те, чого не вмієте. Бо потім доведеться однаково наймати працівника, щоб виправити всі недоліки.
CRM-форма з'явиться тут

Наші Контакти

Для зв'язку з нами зателефонуйте по одному із наших телефонів або заповніть Форму та ми Вам зателефонуємо.

Наші Телефони

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.