Популярне сьогодні

Робота з криптовалютами

Волатильний крипто-ринок змушує трейдерів та інвесторів «тримати руку на пульсі», та регулярно відстежувати цінові рухи активів. Це необхідно для того, щоб точно аналізувати крипторинок та коригувати торгову стратегію для зменшення ризиків втрати капіталу від неочікуваного повороту вартості. Відстежування виключно цифрових показників може бути важким. Альтернативою цього стала візуалізація, яка передбачає наявність графіків криптовалюти, діаграм та інших різноманітних інструментів контролю цінових рухів.


Головне питання

Де шукати інформацію про криптовалюту в реальному часі?

Аналітику, графіки та інші дані ви з легкістю можете відстежити на сервісі, де ви ведете трейдерську діяльність. Правильно підібрана біржа криптовалют – це комплексна платформа, де зібрана вся необхідна інформація. Якщо ви хочете формувати детальну картину про ситуацію на крипторинку, варто використовувати додаткові агрегатори та майданчики. До речі, це можуть бути також автоматизовані боти, котрі сповіщають про розвороти ціни та основні зміни на ринку цифрових активів.

Якщо ви обираєте сайт криптовалют з візуалізацією різних аспектів крипторинку окрім біржі криптовалюти, то зверніть увагу на рішення, які представлені нижче:

  • Аналітичні платформи.
  • Ресурси з графічної візуалізації.
  • Мапи мережі з нодами.

Крім ключової інформації, ви також зможете візуально побачити, скільки коштує Біткоін, скільки транзакцій відбувається саме зараз, скільки вузлів та нод в мережах з’являється в конкретний період.


Як дізнатись, коли варто купити Біткоін:
аналітичні ресурси

Trading View

Це платформа, яка надає широкий вибір інструментів для візуалізації ринків. Тут ви зможете знаходити графіки та технічний аналіз для різних криптовалют, щоб отримувати підказки, коли купити Біткоїн за гривні чи інші монети та токени.

CoinMarketCap

Один з найпопулярніших сервісів для відстеження ціни цифрових активів та їхньої капіталізації. Сайт також має графіки та інші статистичні дані.

CoinGecko

Майданчик надає різні графіки та метрики для криптовалютних проєктів.

CryptoCompare

Платформа з графіками, за якими легко виконувати порівняння цін, проводити детальну аналітику криптовалютного ринку.

Coin Metrics

З цією платформу легко виконувати аналіз фундаментальних даних для подальшого обміну цифрових валют, продажу, придбання, інвестування в активи.

Також можна використовувати й інші сервіси, які передбачають машинне навчання для аналізу поведінки та ринкових трендів. Це допомагає передбачати ціновий рух для прийняття зваженого та грамотного рішення.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.