Поради від експерта

Виготовлення теплиць за індивідуальним проєктом

Більшість садівників вибирають для себе стандартні моделі парників з шириною 2-4 метри. Але бувають і такі випадки, коли необхідне виготовлення теплиці за індивідуальним планом та розмірами. Наприклад, місцевість допускає встановлювати конструкцію виключно нестандартних габаритів або парник необхідно поєднати з іншими будівлями на дачній ділянці.


Переваги теплиці на замовлення

Парники на замовлення дають можливість отримати конструкцію, яка підійде вам за конфігурацією та ціною. Такий підхід дозволить вам вписати споруду на присадибній ділянці та адаптувати її під рельєф місцевості. Замовити у виробника парник по індивідуальному проєкту варто з наступних причин:

  • Підбір відповідної довжини та ширини.
  • Створення оптимальної форми даху – від класичної до двосхилої або з можливістю відкривання.
  • Продумана кількість кватирок та дверей, а також їх розташування та висота.
  • Можливість врахування особливостей ландшафту та приєднання до будинку.

В результаті ви отримуєте функціональну теплицю, з якою комфортно працювати саме вам. Така конструкція виглядає естетично та передбачає можливість розбирання та складання для переїзду на інше місце.


Матеріали для будівництва теплиць

Металевий профіль для каркасу

Товщина стінки розрахована на те, щоб витримати вагу покривного матеріалу, вітрові навантаження, сильний дощ та сніг. Додатково передбачено оцинкування профілю, щоб підвищити якість та збільшити термін експлуатації.

Стільниковий полікарбонат для покриття.

Товщина може бути від 4 мм і більше, вибір залежить від кліматичних умов, розмірів та періоду експлуатації. Готова конструкція – герметична, добре вентильована, міцна. Вона не боїться корозії та стійко переносить механічний вплив.


Чому стільниковий полікарбонат такий популярний?

Виготовлення теплиць в Україні із стільникового полікарбонату – поширене рішення. Застосування такого матеріалу не потребує великих вкладень у обладнання тепличного господарства. При цьому ви отримаєте здорові культури для власних потреб чи на продаж. Основні переваги стільникового полікарбонату:

  • Збереження тепла. Комірчаста структура забезпечує чудову теплоізоляцію, за рахунок чого вдається виключити втрати тепла та зменшити витрати на обігрів парника.
  • Світлопроникність. Матеріал може пропускати 80-93% сонячних променів, виходячи із його товщини. Завдяки розсіюванню культури освітлюються з різних боків.
  • Захисний шар. Уберігає від руйнівної дії УФ-променів та не дає їм проникати всередину.
  • Термостійкість. Полікарбонат витримує як низькі та високі температури, так і різкі коливання.

Гнучкість матеріалу дозволяє створювати арочні моделі, монтаж яких здійснюється швидко та легко. Завдяки високій міцності конструкції не бояться будь-які погодні умови.

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.