Поради від експерта

Як обрати якісну надгробну плиту

Ритуальна сфера, на жаль, має попит в умовах війни в країні. Пам’ятники з граніту замовляються доволі часто. Їх та вироби з мармуру та штучного каменю пропонує виробник памятників з граніту Артмеморіалгран в місті Коростишів, поставляючи надгробки всіх форм та розмірів вже не перший рік.


Переваги замовлення пам’ятників у надійних виробників

Для отримання якісно виконаного замовлення слід вибирати надійних виробників. Вони виділяються рядом критеріїв.

  1. Пряма співпраця з провідними підприємствами з видобутку та виробництва каменю.
  2. Найкращі матеріали.
  3. Найновіше обладнання з повним циклом обробки.
  4. Широкий вибір типових варіантів оформлення та моделей стел.
  5. Штат кваліфікованих художників, різьбярів по каменю.
  6. Розробка ексклюзивних пам'яток.

Надійні виробники, які піклуються про свою репутацію, пропонують прийнятні ціни, накопичувальні знижки та дають гарантії якості на свою продукцію.


Скільки коштує пам'ятник на могилу із граніту?

Граніт – найвигідніший матеріал для пам'ятника на цвинтарі. Він трохи дорожчий, ніж штучні матеріали, наприклад, полімерграніт, але незрівнянно надійніше і довговічніше.

Вартість надгробка з круговим поліруванням (5 сторін) залежить від:

  • кількості полірованих сторін стели;
  • товщини стели 5 см, 8 см або 10 см;
  • комплектності виробу (з підставкою чи квітником);
  • розмірів підставки та квітника;
  • виду каменю;
  • складності каменеобробки (фігурні фаски, різьблення, скульптури, ніші, арки).


Варіанти пам’ятників

Основа каталогу пам'ятників на могилу – фото готових пам'ятників, зроблених та сфотографованих на виробництві. Фотографії реальних монументів дають чітке уявлення про те, як вони виглядають. Це допоможе вам зробити вибір.

Надгробки розподілені в розділах каталогу за формою (горизонтальні, вертикальні, у формі серця), за вартістю (недорогі, елітні), кольором або матеріалом виготовлення (чорний карельський, димівський, червоний граніт).

Кожен виробник створює свою низку моделей для каталогу ритуальних пам'яток. Більшість моделей - це базові або класичні варіанти надгробків. Проста прямокутна форма, арка, «хвиля» є найпопулярнішими. Клієнтів приваблює простотою елегантний дизайн.

Щоб зрозуміти, що ви купуєте дійсно хорошу меморіальну стелу, зверніть увагу на рівномірність забарвлення граніту, відсутність тріщин та блиск полірування.


Поширені дизайни

Виробники пропонують ряд популярних варіантів надгробних каменів.

Сучасні пам'ятники

Ніщо не залишається незмінним і у ритуальному дизайні є своя мода. Сучасні меморіальні вироби зроблені у стилі мінімалізму є простішими й водночас оригінальними. Часто для їх виготовлення використовують кольорові граніти чи комбінації двох гранітів.

Православні пам'ятники з хрестом

Багато уваги приділяється цим моделям. Є різні варіанти з хрестом та трояндами, серце з хрестом та трояндами, з хрестом та плащаницею, з хрестом та храмом.

Дитячі пам'ятники

Вони зроблені у формі метелика, кораблика, з гравіювання ангелів. Як правило, типових рішень для дитячих поховань не використовують. Для кожного замовлення потрібний свій дизайн.

Вибір меморіальних каменів доволі різноманітний. Знаючи популярні моделі та тенденції, ви неодмінно знайдете кращий варіант серед широких каталогів виробників.

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.