Підказки та поради

Інформаційні статті

Крім надання професійних послуг, ми також збираємо актуальну інформацію та надаємо корисні поради для населення та бізнесу щодо проведення ремонтних робіт чи замовлення будівельних послуг в спеціалістів. З нами буде легко отримати відповіді на всі питання, дізнатись цікаві лайфхаки, а також навчитись сприймати всю інформацію правильно, а подекуди й навіть самостійно розібратись в новій для себе будівельній справі. Приємного перегляду!

Про актуальне

Сучасний ремонт: він який?

Сучасний ремонт – це поєднання нового, добре забутого старого, натуральності, адаптованості до реалій. Які ж тренди можна побачити під час виконання ремонту у 2023 році? Поговоримо про це далі.

У поточному році є певні тренди, які стосуються інтер’єрів. Вони плавно перетекли з 2022 року. Отже, що ж важливо для ремонту 2023?

Натуральність

Потрібно звернути увагу на натуральність. Природні матеріали, менше штучності, більше того, що дихає і заряджає «живою» енергетикою. Крім того, у інтер’єрах багато творчості і менше пластику. Є чимало живих квітів, дерев, каменю

Мінімалізм

Звісно, продовжує керувати мінімалізм. До того ж, не повинно бути яскравих кольорів. Краще обирати пастельні, світлі, сірі. Меблі мають служити довго, а старіти красиво

Малооброблені матеріали

У 2023 році при ремонті використовується багато металу, каміння, дерева, скла, шовку, бавовни, шкіри, замші. Це створює затишок і комфорт. А для тих, хто любить милі «штучки» можна використовувати подушечки з бахромою або оксамит. Обирайте матеріали і речі інтер’єру, які є малообробленими. Так ви станете дуже модним і сучасним. Адже це тенденція останніх років. 


Кольори інтерʼєру 2023

Модні відтінки

Щодо відтінків, то дизайнери хочуть аби в інтер’єрах були ті кольори, які нададуть відчуття затишку. Це світлі, неяскраві тони. Перевагу надають бежевому. Хоча, дуже часто використовуються яскраві акценти при обробці стін чи пошуках меблів, аксесуарів. Вони допомагають створити зони у кімнаті, показати її багатофункціональність.

До речі, нині модними є чорний і білий кольори (особливо в поєднанні), темний імбир, акварельно-блакитний, мигдальний. Не забувайте, що базового тону повинно бути 60%, а акцентного лише 10%.


Інтер'єр кухні

А що в кухні?

Кухні за останні роки дуже змінилися. Жінки все менше готують, все менше смажать. Вони люблять проводити час на кухні, працювати, пити вино з подругами. Тому ця кімната теж повинна бути особливою.

Стиль лофт

Дуже популярним зараз є стиль лофт. Якщо ви не боїтеся експериментів, то будьте готові до того, що комунікації будуть відкриті, стіни оброблені грубо, меблі матимуть не зовсім звичну форму, а вся кухня буде зроблена у чорному та білому. Вигляд така кухня має справді особливий. Це дійсно тренд 2023!

Стиль хайтек

Якщо вищезгаданий лофт - це не зовсім про вас, то варто придивитися до стилю хайтек. Він передбачає наступне: у кухні має бути багато різноманітної «розумної» техніки (погодьтесь, що на сьогодні її вибір занадто великий, тому обрати ту, яка підходитиме під ваш стиль та інтер'єр не буде проблемою), закриті комунікації, мінімум загромаджених поверхонь. Контрастні відтінки, вставки з металу і багато моноліту теж підійдуть.


Інтер'єр ванної кімнати та туалету

Санітарні кімнати

На даний момент, ванна і туалет лишаються найбільш традиційними в оформлені. Все ж тут повинно бути комфортно, затишно, зручно і безпечно. Тому в основному для стін і підлоги обирають плитку. Дуже часто на підлозі є підігрів, яким можна навіть управляти.

Шпалери у ванній кімнаті

Інколи на стінах клеять шпалери. До речі, це дуже модно. Звісно, підбирайте лише спеціальні. Зараз їх дуже багато. Такі шпалери не бояться вологості і виглядають чудово.

Розумний душ у ванній

І не забувайте про тренд – розумний душ. Зараз мало хто використовує ванну. Більшість людей задля економії та краси застосовують душову кабіну. А правильне дизайнерське рішення зробить ванну кімнату маленьким раєм.


А що не актуально сьогодні?

Звісно, більшість людей не має змоги змінювати ремонт чи меблі щороку. Але знати про антитренди теж треба.

  • Уже немодними стали натяжні стелі та вбудовані точкові світильники. 
  • А ще неактуальним є «зоряне небо» та LED–підсвітки (особливо, з написами). 
  • Крім того, нецікавими дизайнерам стали фотошпалери, велика кількість золотого, страз і іншого «розкішного» декору, люстри-павуки.
  • Нині не модно мати повністю сірий гарнітур. 
  • А ще вважається несмаком відсутність окремого приміщення, де ви зберігаєте різноманітні господарські речі.

Все змінюється і тренди в ремонті та дизайні теж. Але завжди в моді буде чистота, акуратність та вишуканий смак! 

* Компанія Profman може допомогти вам у виборі та втілення в життя сучасного ремонту. В ній дотримуються всіх правил та вимог, що стосуються надання професійних послуг населенню та бізнесу. Компанія працює офіційно, маючи всі необхідні документи та надаючи при цьому гарантію на кожну виконану роботу.

CRM-форма з'явиться тут

Наші Контакти

Для зв'язку з нами зателефонуйте по одному із наших телефонів або заповніть Форму та ми Вам зателефонуємо.

Наші Телефони

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.