Поради від експерта

Вибір сумішей Kreisel

KREISEL — німецька компанія, заснована в 1974 році Норбертом Крейзелем. На даний момент KREISEL є членом Європейської будівельної групи Fixit Gruppe, яка включає шістдесят дві фабрики в дев'ятнадцяти країнах Європи (бренди: KREISEL, Hasit, Fixit, Rofix). Виробник може пишатися своєю позицією одного з лідерів у секторі будівельної хімії, з заводами та мережею збуту.


Великий вибір товарів

Штукатурити? З KREISEL це стане дійсно простим і приємним заняттям. Саме тут ви знайдете великий вибір ремонтних сумішей, від традиційних до декоративних.

  • Традиційні товстошарові штукатурки з вапна та цементу, такі як 50, можна використовувати на стінах всередині приміщень, а завдяки тому, що вони також морозостійкі, ними можна без жодних проблем покривати фасад та закривати шви.
  • У виробника також є легка гіпсова штукатурка, яка надзвичайно проста в приготуванні та нанесенні. За допомогою тонкошарових штукатурок можна захистити стіни, але варто також підкреслити їх декоративні якості. Ця група продуктів є універсальною, оскільки підходить для внутрішніх стін.
  • Чудовою інновацією від цього бренду є полімерний архітектурний бетон 055, який є нічим іншим, як змодельованою версією структурної штукатурки. З цим матеріалом ми маємо справжній простір для створення фасадів та стін всередині приміщень. Він дозволяє створювати дуже точні імітації різних гірських порід (травертин і мармур), цегли, дошки, традиційного та архітектурного бетону. До декоративних штукатурок належать також, наприклад, кольорова штукатурка 040 у вигляді готової суміші, що складається з калійного скла та силіконової дисперсії.


Чому варто обирати продукцію KREISEL?

Компанія KREISEL вважається виробником високоякісних будівельних матеріалів. Кожен її продукт відповідає європейським стандартам, а сам процес виробництва вирізняється інноваційністю та відкритістю до нестандартних технологічних рішень. KREISEL має розгалужену систему внутрішнього контролю якості. Продукція бренду тестується на всіх етапах виробництва. На кожному заводі KREISEL є сертифіковані лабораторії, які відповідають за те, щоб вироби, такі як грунтовка, шпаклівка мали властивості та технічні параметри, гарантовані виробником.

Крім того, політика бренду KREISEL припаде до душі тим, хто надає великого значення питанням екології. Компанія застосовує проекологічні рішення і зосереджується на тому, щоб її продукція не мала інвазивного впливу на навколишнє середовище. Серед продуктів бренду - біофарби та екологічні гіпсові штукатурки KREISEL.

Оформити замовлення можна прямо зараз, перейшовши на сайт офіційного виробника. Відмінна якість товару гарантована кожному.

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.