Популярне питання

Цікавий інтер'єр в будинку своїми руками

Плануєте почати ремонт? Чи, можливо, хочете зробити інтер'єр власного будинку більш модерновим та стильним? У будь-якому випадку, ви маєте нагальну потребу знати, які засоби можна використати, аби кінцевий результат перевершив ваші очікування! І ми з радістю готові допомогти, підготувати для вас корисний гайд.

Пропонуємо знайомство з найпопулярнішими матеріалами, які можуть стати вам в нагоді, а саме: декоративні штукатурки та шпалери різних форматів.

Варіант №1

Шпалери

Ні для кого не секрет, що добре підібрані шпалери стануть окрасою будь якого інтер'єру. Тож, якщо обираєте, зауважте, якими вони бувають:

Паперові

Найбільш бюджетний, стандартний варіант. Саме доступність вирізняє паперові шпалери серед усіх інших; якщо любите часто змінювати дизайн кімнати, вони підійдуть найкраще. Зауважте, що паперові шпалери не можна використовувати у ванних, кухнях або прихожих, так як ці місця завжди мають часту забруднюваність і вологість.

Вінілові

Найміцніші з усіх видів шпалер, за рахунок наявності в складі не лише паперу, а й полівінілхлориду. Можуть митися, великий плюс цих шпалер полягає в тому, що вони дуже добре маскують дефекти на стінах — тріщини або нерівності. Проте, вінілові шпалери мають і негативні сторони — можуть виділяти небезпечні для організму людини речовини.

Шпалери з текстилю

Текстиль (тканина) у складі шпалер надає їм особливого шарму. Тому ціна на них зазвичай в рази дорожче, ніж на інші види. Крім того, ціну визначає і якість цих шпалер: вони здатні пропускати повітря, що робить їх екологічно корисними для оздоблення дому.

Ви завжди можете обрати серед різних варіацій: сьогодні на ринку пропонують шпалери з льону, віскози або навіть шовку! 


Варіант №2

Декоративна штукатурка

Декоративною штукатуркою називають спеціальну масу, яка наноситься на стіни і дозволяє створювати різнопланові візерунки — тут головні лише ваші фантазія і натхнення. Така багатоплановість у використанні лише додає переваг цьому засобу для оформлення інтер'єру.

Ви можете обрати декоративну штукатурку підходящого для себе варіанту: є дрібнозернисті, або як їх ще називають, мінеральні штукатурки, штукатурки з акрилу, та структурні штукатурки. Вони прості у використанні, чудово перекривають недоліки інтер'єру, (наприклад нерівні стіни). 

  • Застосування декоративної штукатурки можливе на багатьох типах поверхонь: це може бути бетон або цегла, гіпсокартон, цемент, деревина.
  • Декоративна штукатурка може стати чудовим рішенням для оформлення приміщень в сучасному стилі: лаконічність дизайну виглядатиме не дешево, а навпаки елегантно та модно, підкреслюватиме не лише смак господаря, а й його особливе, виняткове відчуття стилю. 

Пам'ятайте, у виборі засобів для оздоблення стін важливо спиратися на їх якість та універсальність. Ми ж в свою чергу бажаємо, аби ваш оновлений інтер'єр тішив око не один рік!


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.