Поради від експерта

Важливість утеплення в будівництві

Сучасне будівництво без утеплювачів неможливе. Це дуже важливі матеріали. Утеплювачі гарантують комфорт у приміщеннях. Сприяють кращій звукоізоляції, здоровому мікроклімату.


Які переваги утеплювачів в наш час?

Характеристики визначають їх ефективність, а саме:

  1. Низька теплопровідність надзвичайно важлива.
  2. Щільність визначає вагу, стійкість до навантажень. Для стін підходять матеріали з більшою, а для стель ― з меншою щільністю.
  3. Низьке вологопоглинання визначає довговічність матеріалу.
  4. Гарна паропроникність запобігає утворення конденсату.
  5. Відмінна звукоізоляція захищає від шумів зовні.
Популярність утеплювачів має міцне підґрунтя. Перш за все, суттєво зменшуються рахунки за опалення взимку. Влітку час на кондиціонування значно менший. Тому економиться електроенергія. В кімнатах будинку підтримується стабільна температура. Вона комфортна для перебування. Мікроклімат для роботи і відпочинку оптимальний. Утеплювачі стійкі до вологи та шкідників. Не створюються умови для розвитку цвілі та грибків. Якщо правильно зроблений монтаж, витримуються умови експлуатації, строк служби утеплювача становить 40-50 років. Природні та нешкідливі матеріали, які використовуються як сировина, забезпечують високий рівень екологічності.


Правильне застосування утеплювачів

Пінополістирол https://m2.org.ua/utepljuvach/pinopolistyrol є одним з найпопулярніших завдяки відмінним теплоізоляційним властивостям та доступній ціні. Низька теплопровідність робить його ефективним для утеплення стін, підлог, покрівель. Пінополістирол стійкий до вологи, не гниє, що забезпечує його довговічність. Легко обробляється і монтується.

Перед монтажем поверхню вирівняти і очистити. Фіксується спеціальними клейовими сумішами або кріпленнями. Після монтажу захистити від ультрафіолетових променів та механічних пошкоджень, використовуючи штукатурні або облицювальні матеріали.

Пінопласт має схожі властивості з пінополістиролом. Легкий, що спрощує транспортування. Основні правила монтажу:

  1. Поверхню, на яку буде встановлюватися, необхідно підготувати, очистити від пилу та бруду.
  2. Для кріплення використовують клейові суміші або спеціальні дюбелі.
  3. Шви між плитами заповнюються монтажною піною для запобігання холодних мостів.
Після монтажу слід нанести захисний шар, наприклад, армувальну сітку та штукатурку, щоб захистити від зовнішніх впливів.


Чому краще купити утеплювачі у магазині М2?

Відмінний інтерфейс сайту. Зручний у користуванні. Вичерпна інформація про кожен товар. Підбір матеріалів полегшують і пришвидшують фільтри пошуку. Варіанти оформлення замовлення: кнопка Купити, Швидке замовлення, через телефон. Першими обробляються замовлення із сайту. 

Оплата готівкою після доставки, переказ на рахунок отримувача у форматі IBAN. Зв’язок з менеджерами: Телеграм, Вайбер, сайт, телефон. Графік їх роботи: понеділок-п’ятниця ― 8.00-18.00, субота ― 9.00-14.00. Інтернет-магазин М2 має свій вантажний транспорт. Доставка товарів швидка, тарифи невисокі. Повернення або обмін товарів протягом 14 днів.

Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.