Популярне питання

Полуторна постіль та її розміри

Таке поняття, як «постільна білизна полуторна», для багатьох не однозначне. Так як ми звикли до того, що вона має бути призначеною для двоспального або односпального ліжка. Ну а «полуторка» – це щось середнє та невизначене. Однак, якщо таке поняття є, а головне, постільна білизна такого формату існує, то для цього є свої причини.

У будь-якому випадку, постільна білизна 1,5 спальна, більш ніж актуальна. І на неї є постійний, стабільний попит. Причому охочих купити його в роздріб не менше, ніж і оптом. Виробник Еней-Плюс надає знижку по купону SL-8PI94-RDBAOEL до 40%.


Актуальність

Постільна білизна полуторна – наскільки вона актуальна?

Тільки на перший погляд може здатися, що постільна білизна такого формату давно втратила актуальність. Однак, давайте розберемося у цьому питанні. А саме, наведемо аргументи та факти на користь того, чому постільне полуторне купити яке ви можете недорого в нашому інтернет-магазині, настільки актуальне та затребуване.

Готелі та хостелі

Саме ці заклади є найчастішими клієнтами нашого інтернет-магазину. А саме, коли йдеться про те, щоб купити комплект постільної білизни 1,5 спальні. Адже це – оптимальний у всіх відносинах варіант для того, щоб створити якісне спальне місце для 1-2 осіб, і при цьому не переплачуючи за це зайві гроші.

Невеликі спальні місця

Якщо ми говоримо про наш повсякденний побут, то чудово розуміємо, що не у кожного з нас є велике 2-спальне ліжко. Багатьом із нас, щоб добре виспатися, вистачає дивана чи софи. Відповідно, ось така https://eney-plus.com.ua/ua/section/35/176/ постільна білизна полуторна, в даному випадку є оптимальним у всіх відношеннях варіантом.

Дитячі та підліткові спальні кімнати

Діти підросли і про колиску вже не йдеться? Знайома багатьом ситуація. Відповідно, це створює необхідність придбати своєму чаду ліжко середніх розмірів. А разом з цим і купити комплект постільної білизни, що відповідає його розміру. Відповідно - полуторка в даному випадку найбільш оптимальний та практичний вибір. Тим більше, в нашому інтернет-магазині ви можете таку постільну білизну купити за стилем як для хлопчиків, так і для дівчаток. Тим більше, це особливо актуально, якщо йдеться про дитячу постільну білизну для наймолодших.

У будь-якому випадку, вирішивши купити такий комплект постільної білизни, віддавайте перевагу натуральним тканинам. Таким як бязь чи сатин. Які, виготовляються з натуральної, якісної, гіппоалергенної бавовни. Яка має чудові терморегуляційні властивості. А також є дуже приємною на дотик.


Різновид

Чи є варіації розмірів?

Вибір є завжди. І цей випадок не виняток. Постільна білизна полуторна, незважаючи на свій певний формат, може дещо відрізнятися одна від одної. В основному це залежить від конкретного виробника, і країни, в якій вона випускається. Тому, якщо ви задумалися про те, щоб купити постільну білизну полуторну, орієнтуйтеся на такі його розміри.

Простирадло

Комплект постільної білизни полуторний може передбачати простирадло шириною 115-120 см, і довжиною 200-210 см. У деяких випадках це може бути принципово. Так як за допомогою такого аксесуару можна успішно застелити навіть досить велике спальне місце.

Підковдра

45х210, 150х210, 150х215 см. Все також індивідуально. І залежить від того, який розмір має ковдру. У будь-якому випадку, розмір підковдри з усіх боків повинен бути на 2-5 см більше. Так як це, дасть можливість не скомкуватися ковдрі всередині його і виглядати охайно.

Наволочки

В даному випадку, дійсно, є з чого вибрати. Старше покоління звикло до "квадратного" варіанту. Де наволочка має розміри 70х70 см. Однак, з кожним днем, все більш популярними стають прямокутні подушки 50х70 см. Які набагато практичніші і зручніші у використанні.


Де купити?

Бажаєте купити якісну постільну білизну недорого?

У такому разі вам неодмінно в інтернет-магазин «Еней Плюс»!

Опт, роздріб? Не має значення. У нас ви можете купити постіль полуторну за найвигіднішою ціною. А то й зовсім дешево. Адже ми не просто продавець, а й виробник домашнього текстилю, готовий запропонувати вам:

  • Найвигідніші ціни на українському ринку.
  • Можливість не просто купити постільну білизну недорого стандартних розмірів, але і виготовити її на замовлення.
  • Максимально швидку доставку замовлення до будь-якого міста країни. Завдяки чому ви можете не відмовляти собі в задоволенні вже сьогодні-завтра насолоджуватися своєю покупкою.

Також, не забувайте про те, що постільна білизна – це чудовий варіант в якості презента. Який буде не лише приємним, а й корисним. А також актуальним з будь-якого випадку.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.