Завжди актуальне

Мотоблоки для обробки ґрунту

Мотоблоки – це спеціальна мототехніка для обробітку ґрунту на присадибній ділянці з універсальним за призначенням навісним обладнанням. Стандартної потужності від 7 до 12 к.с і більше цілком достатньо, що провести культивацію, боронування, оранку та інші види робіт. Саме така потужність у найбільш поширених моделей культиваторів, що працюють для фермерського господарства чи обробітку землі на присадибній ділянці. Дізнатись ціни на мотоблоки ДТЗ у Львові можна на сайті магазину якісної сільгосптехніки Трактор Маркет. Тут є також можливість обрати найвигіднішу модель та найкращу за потужністю, версію.


Висока економічність і низька вартість в обслуговуванні

Якщо необхідно обробити значну ділянку землі, варто використовувати саме мотоблок. Його споживання палива менше, ніж найкращих мінітракторів. Саме це пояснює мінімальну собівартість робіт з їх застосуванням та можливість обробки значної кількості землі з його допомогою. 

Дешевші в обслуговуванні та ремонті мотоблоки, мають мінімальну вартість придбання витратних матеріалів та запасних частин для обслуговування. Більше про асортимент всієї спеціальної техніки для аграрного господарства можна дізнатись за посиланням https://www.tractormarket.com.ua де є електронний каталог онлайн-магазину Трактор Маркет


Де ефективно використовувати мотоблок

Ефективно працює мотоблок для оранки і боронування, культивації ґрунту. Він значно зменшує витрати фізичної сили користувача під час посадки та викопування картоплі, буряків, цибулі, збирання моркви та інших видів овочів.

Якщо говорити про обрізку гілок і подрібнення трави, мотоблок виконує роботу насамперед, як джерело потужності.

Мотоблоки зручні для перевезення вантажів – як силові агрегати. Вони потребують мінімум часу для підготовки та мінімум ресурсів для роботи. Також мотоблок використовується як силовий блок для рушійної сили снігозбиральної техніки та пристроїв для скошування трави.

Мотоблоки – компактні, універсальні для застосування різновиди мототехніки, яка застосовується для обробки великих присадибних ділянок та прибудинкових територій. Вони оптимальні за ціною та можуть застосовуватись практично на будь-якій ділянці, де потрібно обробити ґрунт. Вага мотоблоків дозволяє переміщувати їх практично на будь-які території, куди може під'їхати автотранспорт. Тобто практично немає таких місць і земельних ділянок де не зможе працювати мотоблок, включаючи такі, де складний доступ.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.