Популярне питання

Бетони та розчини

Важливість бетону у будівництві полягає в його високій міцності та універсальності застосування. Згаданий матеріал використовується для фундаментів, стін, доріг, мостів та інших споруд, адже він забезпечує стійкість об’єктів до навантажень, впливу навколишнього середовища та забезпечує довговічність конструкцій. Бетон також може бути використаний для створення різноманітних архітектурних форм та неординарних дизайнерських рішень, які крім естетичного впливу, матимуть ще й практичну цінність.

Звичайно, всі перераховані переваги можливо отримати лише у разі використання якісного матеріалу від компанії ПБГ “Ковальська”. Жителі Чернігова та області можуть скористатися послугами АТ “БУДІНДУСТРІЯ”, яке вважається частиною “Ковальська” та використовує лише інноваційні технологічні доробки, а також сучасні погляди на виробництво бетонних елементів.


ЩО ПРОПОНУЄ КОМПАНІЯ?

АКТУАЛЬНИЙ АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ

В7,5

Бетонні суміші класу В7,5 користуються особливим попитом, адже міцність на стиск не менше 7,5 МПа. Цей бетон використовується для підготовки підстав під фундаменти, дорожнього полотна та інших конструкцій, що не зазнають значних навантажень;

В25

Що стосується В25, то тут мінімальна міцність на стиск досягає 25 МПа. Продукт особливо актуальний для виготовлення фундаментів, несучих стін, перекриттів, колон та інших рішень, які будуть піддаватися чималим навантаженням.

В каталозі також представлені рішення для відкритих майданчиків, стяжки підлог і т. п. На сайті chernigiv.kovalska.com можна ознайомитися із прайсом та більш детальною інформацією щодо замовлення товару та доставки. Будівельні суміші Siltek також користуються попитом, а їх виготовленням займається компанія “Термінал-М”, яка входить в ПБГ “Ковальська”.


Переваги Siltek 

  • Суміш відмінно підходить для герметизації, ремонту та фіксації різних поверхонь;
  • Рішення має високу міцність та стійкість до впливу вологи та температурних змін, адже під час виробництва чимала увага приділяється грамотному дозуванню компонентів;
  • Siltek також відома своєю довговічністю та надійністю, що робить її популярним вибором серед фахівців у галузі будівництва та ремонту;
  • Вона збільшує термін зберігання отриманих розчинних сумішей;
  • Продукт відомий завдяки своїй екологічності, адже паперова тара легко утилізується, так само як і залишки суміші;
  • Приємна ціна та швидка доставка.

Співпраця з ПБГ “Ковальська” супроводжується чіткістю, приємними емоціями та якісним сервісом.


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.