Секрети виступу стрип-артистів

Атрибути та декорації для стриптиз-шоу

Стриптиз-шоу є цікавою розважальною альтернативою для проведення різноманітних свят. І цьому є багато пояснень, адже таке видовище здатне захопити увагу кожного гостя, будь це звичайний День Народження, дівоча чи парубоча вечірка, корпоратив, або навіть весілля. Послуги стриптизерів сьогодні дуже актуальні. Але чи просто бути стрип-артистом та, чи насправді все так легко з погляду побудови такого виступу? 

Про всі необхідні речі, атрибути, декорації, образ стриптизера та ін. поговоримо у даній статті. 


Особливості та важливі моменти

Для багатьох свят, як-от дні народження, весілля, корпоративні заходи тощо, стриптиз може бути неочікуваним і оригінальним елементом, який додає пікантності та незабутнього враження. Але щоб таке дійство справді було вишуканим і цікавим, не мало важливою є підготовка самого артиста (стриптизера чи стриптизерки), а також облаштування залу (чи території), де буде проходити дане шоу. 


Атрибути для виступу стриптизера

Перш за все, артист, який танцює стриптиз, повинен мати відповідний образ. Його одяг має бути сексуальним, відвертим, красивим і одночасно презентабельним. Кожен артист створює свій образ самостійно, підбираючи елементи гардеробу на власний смак, або підлаштовуючись під формат свята, на якому буде проходити його виступ. Купити сексуальну білизну та всілякі дрібнички для доповнення образу можна у спеціалізованих магазинах, як наприклад, секс-шоп - саме у таких місцях здебільшого і шукають речі артисти. 

Також не секрет, що саме завдяки образу артисти стриптизу отримують замовлення у свою користь. Чим оригінальнішим є образ стриптизера - тим більше у нього шансів на те, що замовник обере саме його з-поміж всіх інших артистів даного жанру.

До атрибутів, якими користуються стриптизери та стриптизерки належать наступні речі:

  • Полотнище або шарфи: вони можуть використовуватися для танцю чи розкривання перед публікою певних частин тіла.
  • Мотузки та маски: деякі стриптизери використовують елементи BDSM, такі як мотузки для в'язання чи маски, щоб додати загадковості і еротичної напруги до свого виступу.
  • Черевики з високими підборами: вони можуть створити спокусливий вигляд і додати грації та виразності до танцю.
  • Феєричні крила: це може бути частиною костюма для тематичних виступів, або ж додавати виступу легкості та допомогти перевтілитись в потрібний образ, якщо потрібно відповідати певній тематиці свята.
  • Пластикові або металеві стовбури: деякі стриптизери використовують стовбури для підтримки свого тіла під час виконання вражаючих польотів та обертів.
  • Перукарські аксесуари: волосся може бути однією з ключових частин еротичного образу. Перуки, шпильки, обручі, все це може додати виступу шарму та експресивності.


Декорації для проведення стрип-шоу

Декорація залу та самого танц-полу теж має вагоме значення у виступі стриптизерів. Деякі артисти навіть можуть відмовити у наданні своїх послуг, якщо зал не матиме потрібних декорацій та атрибутів. І так само часто самі ж артисти возять з собою на локацію все необхідне для свого виступу. Тому, захотівши замовити послуги стриптизу, варто подбати про наступне:

  • Підлогові ліхтарі: м'яке освітлення може створити інтимну атмосферу і додати загадковості до виступу стриптизера.
  • Різнокольорові прожектори: вони можуть створювати цікаві ефекти та ігри світла під час виступу.
  • Великі банери чи плакати: для тематичних виступів стриптизери можуть використовувати великі зображення, що додають атмосфери і особливого контексту.
  • М'які килими чи коврики: деякі виступи можуть включати елементи танцю на підлозі, тому м'яке покриття може бути зручним для виконавця і додати комфорту під час виступу.
  • Стійки або підвісні конструкції: це може бути необхідно для стриптизерів, які працюють зі стовбурами або іншими елементами, що вимагають опори.


Як бачимо, виступ стриптизерів вимагає наявності багатьох спеціалізованих речей та атрибутів. Чи має їх у своєму розпорядженні артист - залежить виключно від нього. Якщо ж ні, то він може вимагати наявності певних декорацій та конструкцій від замовника. Але в будь-якому випадку послуги стриптизу на свято - це завжди яскраво, вишукано та незабутньо! Тому не варто відмовлятись від такого задоволення! А самим артистам, на щастя, сьогодні також є де придбати все необхідне для своїх виступів. Адже спеціалізованих магазинів з сексуальним вбранням, інтимними іграшками та світловим облаштуванням сьогодні вистачає!


Зв'язок з керівництвом компанії
Не сподобався сервіс, робота менеджера, виконання робіт, якість продукції, маєте побажання чи запитання до компанії? Напишіть нам і ми розглянемо ваше звернення.